Thuiszorgdiensten

        Reglement Dienst thuiszorg ​


OCMW TIELT
Thuiszorgdiensten

Contactgegevens Thuiszorgdienst
Kortrijkstraat 68  /  8700 Tielt
Tel: 051/ 40 26 46
thuiszorg.ocmwtielt@telenet.be
Openingsuren:
Ma, di, wo en  vrij: 9.00 - 12.00u
Do: 13.30 - 16.00u

Contactgegevens Sociaal Huis
Deken Darraslaan 60  /  8700  Tielt  
Tel: 051 40 90 52
sociaalhuis@ocmwtielt.be

Openingsuren:
Ma tem vrij: 9.00 - 12.00u
Di en Wo : 13.30u - 17.00u      Do : 13.30u -18.00u
U moet naar de dokter, wil naar de kapper of u wenst boodschappen te doen. U hebt geen vervoer. De belbus komt niet in uw buurt of die is voor u niet toegankelijk. 
U kan beroep doen op de Minder Mobielen Centrale (MMC). Deze dienst wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. De kosten van administratie en werking worden door het OCMW gedragen. Daarenboven komt het OCMW tussen in de helft van de kostprijs voor de gebruiker.

Méér informatie ...
Een warme maaltijd klaarmaken kan een hele opgave zijn. Toch is het belangrijk om dagelijks warm te eten. Een evenwichtige en gezonde voeding is voor iedereen en zeker voor ouderen van groot belang. De dienst warme maaltijden kan u helpen. 

Méér informatie ...

ContactOpeningsurenLigging


> Boodschappendienst
> Wassalon
De klusjesdienst kan helpen bij het opknappen van kleine klusjes of kleine herstel- en onderhoudswerken, die door mensen zelf met een hoge leeftijd of door ziekte niet kunnen worden uitgevoerd. 

Méér informatie ...
Mensen die moeilijk zelf nog kunnen instaan voor hun boodschappen en al hun benodigdheden in huis te halen kunnen beroep doen op de boodschappendienst.  Ook na een ziekenhuisopname kan deze dienst ingeschakeld worden. 

Méér informatie ...
Wanneer men zelf niet meer in staat is om zelfstandig de was te doen, of men heeft geen wasmachine of droogkast ter beschikking, kan men bijstand vragen in het wassalon.  

Méér informatie ...